The Hughes & Kettner User Forum

The Unofficial guitar amp and cabinets forum for users of Hughes and Kettner products. We are not affiliated with Hughes and Kettner!!


    Using a TC Electronic Polytune

    Share

    PaGator

    Posts : 4
    Join date : 2014-12-16
    Location : Pittsburgh, PA

    Using a TC Electronic Polytune

    Post by PaGator on Fri Jan 02, 2015 1:27 pm

    I'm a new GM36 owner and enjoying the amp so far. I have the iPad app and the MKII foot-controller. I'm having a problem getting my tuner to work with the amp. I have ia TC Electronics Polytune hooked up to the line out on the back of the amp (per the manual) but the tuner doesn't work. I see it cycle through a "start up" but when I pluck a string nothng happens. I tried different cables and batteries and know the tuner works? Any thoughts? Thanks in advance.

    normula1

    Posts : 46
    Join date : 2014-08-21

    Re: Using a TC Electronic Polytune

    Post by normula1 on Sat Jan 03, 2015 11:55 am

    Hi PaGator,

    It works on my Polytune.
    The only way it fails for me if both volume and gain are at the minimum.

    Have you tried connecting the line output to something else to see if there's a signal?

    Cheers,

    Jeff

    PaGator

    Posts : 4
    Join date : 2014-12-16
    Location : Pittsburgh, PA

    Re: Using a TC Electronic Polytune

    Post by PaGator on Sat Jan 03, 2015 12:43 pm

    I didn't, I'll give it a try. Thanks
    avatar
    mm408

    Posts : 22
    Join date : 2015-04-12

    Re: Using a TC Electronic Polytune

    Post by mm408 on Sun Apr 12, 2015 6:17 pm

    I have mine right after the compressor and before the Amp... works fine there,,,, no real need to have it hung off the side since it is true bypass.....

    Sponsored content

    Re: Using a TC Electronic Polytune

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Fri Nov 24, 2017 11:30 am